Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 06:41:36

Публічна дискусія "Громада і мажоритарники Чернігівщини – співпраця для спільного блага"

27.04.2016   12:00Агенцiя

27 квітня о 12.00 годині у прес-центрі «Чернігівський монітор» (м.Чернігів, вул. Шевченка, 5 конференц-зал на 4 поверсі) відбудеться публічна дискусія на тему "Громада і мажоритарники Чернігівщини - співпраця для спільного блага".

Під час заходу представники Громадянської мережі ОПОРА презентують мету моніторингової кампанії ОПОРИ у 105 виборчих округах 24 областей України і м. Києва та перші результати моніторингу депутатів Чернігівської області: Євлахова Анатолія Сергійовича (ВО №207), Давиденка Валерія Миколайовича (ВО №208), Кодоли Олександра Михайловича(ВО №209), Дмитренка Олега Миколайовича (ВО №210).

В ході дискусії буде проведене обговорення функцій депутатів та механізмів участі громадян у законодавчому процесі, можливостей взаємодії виборців з народними депутатами, а також проблем територіальної громади, які можуть бути вирішені на рівні парламенту, за участі народних депутатів України, посадових осіб органів місцевого самоврядування, громадських активістів.

Також під час заходу відбудеться презентація сайту «Вони голосують для тебе» та демонстрація можливостей сайту РАДА.

До участі у заході запрошуються журналісти, представники громадських організацій та народні депутати України.

Захід здійснюється Громадянською мережею ОПОРА за підтримки Програми USAID «РАДА: підзвітність, відповідальність, демократичне парламентське представництво» (виконується Фондом Східна Європа).

За коментарями звертайтеся:
Наталія Висіканець, громадський консультант Громадянської мережі ОПОРА у Чернігівській області
тел, 0952850539
email: vysiskanetsn@gmail.com

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.