Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 18:19:32

Зустріч Чернігівського міського голови з делегацією Люблінського воєводства

15.01.2016   10:00Агенцiя

15 січня о 10 годині в приміщенні Чернігівської міської ради відбудеться зустріч Чернігівського міського голови Владислава Атрошенка з делегацією Люблінського воєводства (Республіка Польща). У складі делегації:
- Анджей Пружковскі – заступник голови  воєводського сеймику Люблінського воєводства, член Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи;
- Ришард Новак – голова Ради Польського об'єднання оптових ринків;
- Кшиштоф Челадка – голова Люблінського товариства споживачів оптових ринків.

В зустрічі також візьмуть участь віце-президент Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи Наталія Романова та президент Чернігівської регіональної торгово-промислової палати Костянтин Іванов.
В ході зустрічі планується обговорення можливих шляхів співпраці. За результатами обговорення буде підписано Меморандум про співпрацю Люблінського воєводства та Чернігівської міської ради.
Польська делегація також вручить подарунки Чернігівським дітям загиблих та учасників АТО.
Після офіційної зустрічі запланована робоча зустріч з керівництвом Чернігівської регіональної торгово-промислової палати та представниками зацікавлених господарюючих суб’єктів.
В суботу польська делегація відвідає Меморіальний комплекс «Пам’яті героїв Крут» та Національний історико-культурний заповідник «Гетьманська столиця» м. Батурин.

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.