Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 17:45:29

Прес-конференція народного депутата України Юлія Мамчура

09.11.2015   13:00Агенцiя

 

У  понеділок, 9 листопада о 13.00 у прес-центрі «Місцеві вибори 2015. Чернігівщина» відбудеться прес-конференція народного депутата України Юлія Мамчура.

Запрошуємо до участі представників громадських організацій,  політичних партій і засобів масової інформації.

Місце проведення: Чернігів, вул.Шевченка, 5, прес-центр «Місцеві вибори – 2015. Чернігівщина» (4 поверх).

Дата проведення: понеділок, 9 листопада об 13.00

 Довідка.

 Мамчур Юлій  — український військовий льотчик 1-го класу, полковник Повітряних Сил ЗС України. В 1991 році закінчив Чернігівське льотне училище.

10 листопада 2014 ЦВК України за результатами позачергових виборів до Верховної ради 2014 року оголосила Юлія Мамчура обраним народним депутатом України за списком блоку Петра Порошенка (№ 6 у списку).

4 березня українські військові провели «психологічну атаку» під командуванням Юлія Мамчура — без зброї, під бойовим стягом Севастопольської бригади тактичної авіації імені Олександра Покришкіна та Державним прапором України, співаючи гімн України, вони рушили в бік озброєних вояків, що блокували прохід до військової частини, при цьому «невідомі формування» стріляли біля ніг українських льотчиків та у повітря. В результаті переговорів протягом дня частину вдалося частково перебрати під український контроль.

 

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.