Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 23:39:25

Чернігівські підприємці пропонують кандидатам у мери підписати з ними угоду

15.10.2015   11:00Агенцiя

Меморандум про співпрацю з кандидатами на посаду Чернігівського міського голови пропонують підписати чернігівські підприємці. В цьому меморандумі - вимоги та пропозиції щодо покращення бізнес-клімату, напрацьовані в місцевому бізнес-середовищі. Хто з кандидатів у мери готовий почути ці пропозиції, а головне – реалізовувати їх на практиці? Дізнаємося в четвер, 15 жовтня 2015 р., під час зустрічі в Медіа-центрі «Моє місто» (готель «Україна», 4 поверх). Початок – 11.00.

- Пропозиції підприємців надіслані на адреси всіх партій, які висувають своїх представників на посаду міського голови у м. Чернігові. Ставлячи свій підпис, учасники круглого столу не тільки демонструють підтримку малого та середнього бізнесу, а й готовність реалізувати наші пропозиції щодо покращення бізнес-клімату в м. Чернігові, - підкреслює один з координаторів цього проекту, голова Центру підтримки малого та середнього бізнесу Ірина Березинець.

- Ця зустріч проходитиме за ініціативою Коаліції малого та середнього бізнесу м. Чернігова та регіональних партнерів проекту USAID «Впевнений бізнес - заможна громада». Увага! В п’ятницю, 16 жовтня, до обговорення та підписання цього ж меморандуму будуть запрошені також кандидати в депутати міської ради (по декілька представників від кожної політичної сили).

Запрошуємо до участі всіх зацікавлених кандидатів, представників ЗМІ та громадськості! Початок обговорення – 11.00. Початок брифінгу – 11.30.

Координатори проекту:
Березинець Ирина, 0979321105; e – mail: berezenets@gmail.comє
Опришко Тетяна, 0937496656; e - mail: tana.opko@gmail.com
Жимолостнова Світлана, 0685118357; e – mail: chernihivednict@mail.ru

Місце зустрічі: готель «Україна», (м. Чернігів, пр. Миру, 33, 4 поверх).

 

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.