Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 14:52:42

Семінар-практикум "ВІДКРИВАЄМО АВТЕНТИЧНУ ЧЕРНІГІВЩИНУ"

03.10.2015   10:00Агенцiя

Захід проводиться під егідою Міністерства культури України Громадська організація «Всеукраїнська академія автентики» Запрошуємо на новаторський Семінар-практикум «ВІДКРИВАЄМО АВТЕНТИЧНУ ЧЕРНІГІВЩИНУ"».

На цьому семінарі ми будемо глибше пізнати та відкривати для себе унікальний, автентичний світ Чернігівського краю.
Ми об'єднуємо найкращих майстрів, музейників, колекціонерів, збирачів старожитностей, істориків, етнографів, громадських та культурних діячів та просто людей , які цікавляться справжньою українською культурою та не байдужі до долі народних надбань та скарбів!

Неймовірна атмосфера Чернігівського, давнього, історичного духу буде присутньою на заході.
До нашої уваги буде запропонована унікальна виставка українського строю Чернігівського району Юрія Дахно та сучасні, вишукані твори, створені на основі автентичних Ольги Костюченко.
Ми запропонуємо процедуру паспортизації текстильних виробів.
Ми всі матимемо можливість долучитись до Майстер-класу по вишивці по сітці та інших складних технік під керівництвом Заслуженого майстра народної творчості Надії Вакуленко.
А також дуже приємний та цікавий, незвичайний Майстер-клас від Олги Костюченко з вибійки. ( Вибійка, думаю заворожує кожного і просто неможливо бути байдужим до цього процесу)
Кожен з Вас зможе щось для себе "набити" :)
Живе спілкування з носіями автентичної культури!!!!

Проведення семінару заплановано на 10 годину 3 жовтня 2015 року у місті Чернігові в Художньому музеї за адресою в. Горького 6(територія валу).
Реєстрація розпочнеться о 9 годині ранку.
Про бажання взяти участь та реєстрації у заході просимо повідомити на електронною адресою: akademiya.avtentyky@gmail.com

П.С. Так як захід немає зовнішнього фінансування, пропонуємо вийти на самозабезпечення своїх заходів. Ви можете оплатити самі за рахунком вартість друкованих матеріалів та канцелярії (100грн) Цей внесок є виключно благодійним, не обов'язковим для всіх тих, хто хоче і може допомогти у створенні гарного успішного заходу.
Дякую за розуміння, надіюсь, що нас (однодумців буде багато)
Чекаємо на Вас!
Долучайтесь до справжнього!

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини