Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 23:34:12

Медіа-сейшн "Децентралізований студент врятує країну"

28.09.2015   16:00Агенцiя

28 вересня о 16.00 у прес-центрі «Чернігівський монітор» (м.Чернігів, вул. Шевченка, 5) відбудеться медіа-сейшн «Децентралізований студент врятує країну».

 

 Програма заходу:

 1. Презентація програми «Студенти для органів місцевого самоврядування» та книг, які були написані студентами в рамках проекту.

 2. Мемуарна хвилина від учасників проекту «Що для мене було цікавим? А що корисним у стажуванні?»

 3. Обговорення «Що нас чекає після закінчення ВНЗ і чи готові ми до цього?»

 4. Прогнозування подальших дій та справ: своїм досвідом поділяться представники Офісу реформ у Чернігівській області Микoлa Cилeнко та Ярослав Жиденко.

 До участі у медіа-сейшні запрошуються студенти, учасники проекту «Студенти для органів місцевого самоврядування», представники студентських профспілок та громадських організацій.

Будемо раді, якщо про своє бажання взяти участь у заході Ви повідомите завчасно, щоб ми могли розраховувати на Вас. Дзвоніть 050-954-83-54 Оксана Стельмах.

Дата проведення 28 вересня о 16.00 (орієнтовна тривалість заходу до 1 години).

Місце проведення: Чернігів, вул. Шевченко 5, конференц-зала, 4-й поверх.

Запрошуємо представників ЗМІ взяти участь у заході.

Довідка

ЧММГО «Молодіжний інформаційний центр» спільно з ГО «Молодіжна альтернатива» протягом дев’яти років реалізовують у Чернігові загальноукраїнський проект «Студенти для органів місцевого самоврядування». За ці роки більше 50 студентів чернігівських вищих навчальних закладів пройшли стажування у радах різних рівнів Чернігова.

 Протягом  квітня-вересня 2015 ГО «Молодіжна Альтернатива» реалізовувала проект «Спонукання та навчання молоді впливати на формування місцевої політики».

Основною метою проекту стало - навчання молоді здійснювати вплив на формування політики на регіональному рівні та залучення молоді до активної участі в управлінні державою шляхом вироблення місцевих політик.

Цільовою групою проекту є інтерни МА, що стажуються в органах місцевого самоврядування. Вони є студентами, молодими аналітиками, небайдужими до проблем розвитку території, де вони проживають.

На заході буде презентовано найкращі з напрацьованих інтернами документи.

 

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.