Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 09:20:01

Всеукраїнський флеш-моб "Інформуй свою громаду" у Чернігові

26.09.2015   12:00Агенцiя

Протягом 21-27 вересня 2015 року в межах Тижня громадської участі громадські організації щонайменше 18 країн Центральної та Східної Європи організовуватимуть акції, спрямовані на сприяння громадській участі і забезпечення громадських ініціатив можливостями навчання та обміну досвідом.

В Україні цей глобальний захід вперше організовує Ресурсний центр ГУРТ. Ключовим заходом Тижня громадської участі в Україні стане Всеукраїнський флеш-моб «Інформуй свою громаду», який відбудеться в суботу, 26 вересня 2015 року, о 12:00 в публічних місцях 10 обласних центрів.

Під час флеш-мобу суспільно активні громадяни збиратимуть символи своїх міст із безлічі фрагментів малюнка з метою привернення уваги та інформування українців про важливість участі кожного у розвитку своєї громади.

Глобальний тиждень громадської участі – це низка заходів, спрямованих на привернення уваги до важливої ролі представницької демократії, до проведення якого за попередні роки приєдналося більше 200 громадських організацій із Центральної та Східної Європи.

У межах Тижня громадської участі лідери місцевих громад та громадських організацій, які зіштовхуються з реальними локальними проблемами і мають успішний досвід їх вирішення, збираються разом, щоб обмінятися своїм баченням розвитку громад. 

ДЕ?

Акція в межах Тижня громадської участі охопить 10 обласних центрів України: Київ, Харків, Чернівці, Хмельницький, Івано-Франківськ, Чернігів, Тернопіль, Вінниця, Полтава, Кіровоград.

ЯК ВЗЯТИ УЧАСТЬ?

Приходьте 26 вересня 2015 року о 12:00 та долучайтеся до флеш-мобу.

Місце проведення: Сквер імені М. М. Попудренка
Організатор: ГО «MART»

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини