Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 10:38:11

Асоціація на старті: як підготуватись до нових взаємин з ЄС?

02.04.2015   12:00Агенцiя

2 квітня у Чернігові відбудеться круглий стіл на тему: «Асоціація на старті: як підготуватись до нових взаємин з ЄС?».

Захід організовують Представництво Фонду Конрада Аденауера в Україні та Інститут Євро-Атлантичного співробітництва з метою практичного впровадження Угоди про асоціацію та зони вільної торгівлі із ЄС.

Під час круглого столу українські експерти з міжнародних відносин, права та економіки оцінять вплив Угоди про асоціацію на Україну. У секції «Cхідний кордон Європи: перспективи відносин між Україною та ЄС» науковий директор ІЄАС Олександр Сушко, політичний експерт ІЄАС Володимир Горбач та експерт з європейської інтеграції Денис Черніков окреслять політичні виклики для України у найближчий рік. У роботі цієї секції передбачається участь народного депутата України Бориса Тарасюка.

У другій частині заходу «Як підготуватись до впровадження зони вільної торгівлі з ЄС: економічний та інституційний виміри» йтиметься про те, які конкретні кроки можуть зробити місцеві підприємства для ефективного та безболісного вступу України до зони вільної торгівлі з ЄС, про що говоритимуть експерти з міжнародного права та економіки Роберт Хорольський та Ангела Бочі.

Запрошуються представники громадських організацій, бізнесових структур, місцевих органів державної влади, ЗМІ.

Круглий стіл розпочнеться о 12.00 в приміщенні Чернігівської обласної ради за адресою пр. Миру 43.

Контакти для акредитації: ieac.office@gmail.com, +38(044)238-68-43

Останні новини Чернігівщини

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:13

Протягом минулої доби зареєстровано 2 пожежі.

 Завдали мільйонних збитків сфері оборони: на Чернігівщині слідчі поліції повідомили про підозру організованому злочинному угрупованню

Завдали мільйонних збитків сфері оборони: на Чернігівщині слідчі поліції повідомили про підозру організованому злочинному угрупованню 09:11

Поліцейські викрили керівників квартирно-експлуатаційного відділу одного з військових гарнізонів Чернігівщини, які організували схему привласнення бюджетних коштів на закупівлі матеріальних цінностей для військових частин за завищеними цінами.