Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 19:21:01

Сорок дев’ята сесія Чернігівської міської ради

12.03.2015   10:00Агенцiя

Пленарне засідання розпочнеться о 10 годині в залі засідань міської ради (м. Чернігів, вул. Магістратська, 7).

На розгляд сесії вносяться питання:

Про виконання міського бюджету за 2014 рік.
Про використання коштів резервного фонду міського бюджету за 2014 рік.
Про виконання Програми управлінням боргом міського бюджету міста Чернігова на 2014 рік.
Про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 28 листопада 2014 року “Про Програму підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей – мешканців м. Чернігова на 2014-2015 роки" (45 сесія 6 скликання).
Про внесення змін до рішення міської ради від 31 січня 2011 року “Про Програму поліпшення екологічного стану м. Чернігова на 2011-2015 роки" (5 сесія 6 скликання) зі змінами (23, 28, 35, 39, 42, 46 сесія 6 скликання).
Про внесення змін і доповнень до рішення міської ради від 30 січня 2014 року “Про міський бюджет на 2015 рік" (47 сесія 6 скликання) зі змінами і доповненнями (47 сесія 6 скликання)
Про затвердження Звіту про витрачення коштів цільового фонду розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Чернігів за 2014 рік.
Про внесення змін до рішення Чернігівської міської ради від 26 вересня 2014 року “Про зміну розмірів статутних капіталів комунальних підприємств Чернігівської міської ради" (44 сесія 6 скликання).
Про затвердження нової редакції Статуту комунального позашкільного навчального закладу “Чернігівська дитяча художня школа".
Про надання згоди на безоплатну передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів соціальної інфраструктури.
Про погодження Інвестиційної програми ПАТ “Облтеплокомуненерго” на 2015 рік.
Про Звіт фонду комунального майна міської ради про хід та результати відчуження майна комунальної власності територіальної громади м. Чернігова у 2014 році.
Про створення Парку культури і відпочинку "Залізничний"
Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам, членам сімей загиблих учасників АТО для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
Про продаж земельних ділянок несільськогосподарського призначення.
Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою про передачу земельних ділянок у власність та оренду громадянам для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), будівництва індивідуальних гаражів та надання згоди на отримання прав власності на земельну ділянку на користь територіальної громади міста Чернігова.
Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), ведення садівництва, будівництва індивідуальних гаражів та городництва.
Про поновлення договорів оренди земельних ділянок юридичним та фізичним особам та внесення змін до договору оренди земельної ділянки.
Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою та надання, вилучення і передачу земельних ділянок юридичним, фізичним особам.
Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою юридичним та фізичним особам.
Про депутатські запити.
Різне.

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.