Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 02:36:26

Всеукраїнська акція "Чорний вівторок" для пацієнтів

21.10.2014   09:30Агенцiя

"Чорний вівторок" для пацієнтів України може стати реальністю!
Тендери на закупівлю ліків повністю провалено!
За 21 день, відведених на термінову закупівлю ліків, було проведено лише 2% тенедерів.
21 жовтня о 9.30 під будівлею Чернігівської ОДА (вул.. Шевченка,7) відбудеться акція пацієнтів із різними смертельними хворобами «Чорний вівторок».
Акція одночасно проходить в усіх областях України та під будівлею Кабінету Міністрів України. Пацієнти символічно задекорують територію біля своїх адміністрацій та Кабміну у чорне на знак трауру за загиблими українцями, які так і не дочекались від держави гарантованого лікування та щоб наочно показати владі, що скоро траурною тканиною буде покрита вся Україна.
ЯКЩО ТОБІ НЕБАЙДУЖЕ ТА МАЄШ ВІЛЬНИЙ ЧАС, ПРИЄДНУЙСЯ!
РОЗПОВСЮДЬ ЦЮ ЖИТТЄВОВАЖЛИВУ ДЛЯ ПАЦІЄНТІВ УКРАЇНИ ІНФОРМАЦІЮ

Контактні особи в Чернігівській області:
Мойсеєнко Анжела Вячеславівна (моб. 0674604778)
Бубенчикова Світлана Андріївна (моб. 0937693236) або т. 970-624
Контактні особи національної акції:
Красненкова Наталя (067 465 54 26)
Устінова Олександра (067 550 15 70)

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.