Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 19:39:11

Життя чернігівських військових на Донбасі із перших вуст

26.06.2014   14:00Агенцiя

26 червня 2014 року військовослужбовець 13 батальйону територіальної оборони, що зараз проходить службу на сході нашої держави, розкаже чернігівцями про війну та армійські будні.

У Луганській області зараз служать сотні чернігівських  військових, мобілізованих  військоматом. Зовсім поруч - у сотні кілометрів від нас - йдуть бої в ході антитерористичної операції на Донбасі, в якій приймають участь і наші чоловіки. Голова Чернігівської обласної організації партії Демократичний Альянс Ігор Андрійченко вже два місяці проходить службу  на посаді начальника зв’язку-командира взводу.

Останнім часом дуже багато говорять про те, наскільки слабка українська армія, і чому «розумні» не хочуть в ній служити. Саме про це, про свій побут на службі та про багато іншого розкаже Андрійченко Ігор представникам ЗМІ та громадськості.

На долю українського народу і наших військових сьогодні випали надважкі випробування. І щоб їх з честю пережити, відстояти людську гідність і свою державність маємо бути сильними, триматися разом і всіляко підтримувати  один одного. І, на жаль, найбільшої підтримки зараз потребують солдати, в тому числі і чернігівські, які зі зброєю в руках відстоюють суверенітет і територіальну цілісність України на східному рубежі нашої країни. А для цього критично важливо зрозуміти армійську реальність.

Зустріч відбудеться у приміщенні експертної думки «Чиста політика» 26 червня о 14.00.

Контактна особа: Тетяна Романова (093) 593 02 77

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини