Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 17 квітня, 00:44:43

Молитва за Україну, мир і спокій

24.05.2014   11:40Агенцiя

Запрошуємо всіх небайдужих на МОЛИТВУ ЗА УКРАЇНУ, МИР І СПОКІЙ!!!
24 ТРАВНЯ 2014 р., ОБ 11.40, БІЛЯ КАТЕРИНИНСЬКОЇ ЦЕРКВИ
Помолись за Україну! За Мир і Спокій!
Молитва замість зброї!!!
Об’єднання замість розбрату!!!
Мир і Спокій замість війни і ненависті!!!

Чотири сторони світу, чотири символічних місця України (Чернігів, Одеса, Харків та гора Хом’як в Івано-Франківській області ) об’єднають нас у спільній молитві  за Мир і Спокій замість війни і ненависті!!!
З ініціативи відомої співачки та діяча Майдану Руслани Лижичко та з допомогою благодійного фонду «Український світанок» 24 травня 2014 року одночасно в чотирьох основних та в десятках інших міст відбудеться Всеукраїнський спільний молебен за Мир та Спокій в Україні. В прямому ефірі буде одночасно транслюватись молебен, з чотирьох символічних точок України на Сході, Заході, Півдні та Півночі. Трансляція почнеться о 12:00, коментуватиметься ведучими на 3 мовах: англійська, російська, українська – та транслюватиметься по всьому світу. Весь світ зможе молитись разом з нами за МИР.
Одночасні молитви пройдуть у Сан Пауло (Бразилія), Нью Йорку (США), Торонто (Канаді), Мюнхені (Німеччина), Відні (Австрія), Брюселі (Бельгія), в Польші, Англії та інших місцях Світу.
«В Чернігові, що представлятиме Північ, Спільний молебен «Молись за Україну» відбудеться поряд з одним з найвизначніших місць Чернігова – Катерининською церквою. На захід запрошено представників різних конфесій, які разом з сотнями чернігівців будуть молитись під відкритим небом за мир та спокій, об’єднання та прощення в нашій рідній країні» - говорять організатори акції Медичний загін самооборони та громадський рух «Вільний Чернігів».

За додатковою інформацію звертайтесь
0631559767 - Наталія Воскресенська - Відповідальна за захід
0633377469 - Ольга Палькова - інформ.підтримка
063-7062660 - Ірина Черенько - загальні питання

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини