Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 05:49:54

Ніч у Чернігівському художньому музеї ім.Г.Галагана

17.05.2014   16:30Агенцiя

17 травня 2014 року Чернігівський художній музей ім. Григорія Галагана традиційно запрошує на святкування Міжнародного дня музеїв. Цього року заплановано низку цікавих різнопланових заходів, які творитимуть єдиний мистецький простір.

Програма заходів:

16:30 - Урочисте відкриття. Благодійна акція «Поділись посмішкою».

17:00 - «Дві долі на зламі століть». Відкриття виставки Ісидора Строкуна та Олександра Савченко-Більського. Живопис та графіка з фондів ЧОХМ та приватної збірки.

17:30 - «Дім». Відкриття виставки графіки Олени Загребіної, м. Чернігів.

18:00 - «Ідеальний безлад».Відкриття виставки графіки Михайла Завального, м. Київ.

18:30 - «Правила відвідування музею». Перформанс. Творче об'єднання "Т", м. Харків.
В рамках міжнародного театрального проекту «Живые пространства».

19:00 - «Трилогія» за Теннесі Уільямсом. Вистава театру «Аматеа», м. Чернігів.

20:00 - «Нові обличчя музейної збірки». Інтерактивне художнє дійство. Колективне малювання.

21:00 - Концерт ансамблю спонтанних імпровізацій «Коллектив», м. Чернігів.

22:00 - «Прогулянка». Театральний перформанс. Режисер: Олена Загребіна.

22:30 «Людина з кіноапаратом». Фільм Дзиґи Вертова, 1929 р.
Цифрова реставрація зображення та новий саундтрек (квартет В. Ткачука). В рамках серії музичних кіноперформансів КОЛО ДЗИҐИ, від Національного Центру Олександра Довженка,м. Київ.

Вхід вільний.

Місце проведення: Чернігів, вул. Горького, Чернігівський обласний художній музей ім.Галагана

Партнери проекту:Творча ініціатива «Культпросвіт»; Представництво республіки Ужупіс в Чернігові; Національний центр Олександра Довженка; ГО «Че студія».

Медіа підтримка:
Газета «Семь Дней», Радіо «Rocks».

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.