Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 16:25:01

У Чернігові змагатимуться «дракони»

08.05.2014   13:00Агенцiя

Яскраві видовищні змагання відбудуться 8 травня біля Красного мосту – V Чемпіонат міста Чернігова з веслування на човнах «Дракон» серед команд загальноосвітніх закладів, що має назву «Золотий дракон-2014». Участь у змаганні візьмуть команди всіх шкіл нашого міста! Це загалом понад 350 учасників. А останній заїзд буде проходити за участю директорів і завучів. Запрошуємо представників ЗМІ та всіх чернігівців прийти та підтримати наших діток, а також повболівати за улюблених директорів і вчителів!
Як повідомив директор дитячо-юнацької спортивної школи №1 управління освіти Чернігівської міської ради Сергій Романчук (він же очолює федерацію з веслування на човнах «Дракон» у нашому місті), чемпіонат «Золотий дракон» відбудеться вже вп’яте. До речі, Чернігів – єдине місто в Україні, де проводиться чемпіонат з веслування на човнах «Дракон» серед школярів. Тому в цьому плані нам заздрять і Одеса, і Дніпропетровськ, і Миколаїв.
- Мені дуже приємно, що нас підтримує управління освіти Чернігівської міської ради, відділ з фізичної культури та спорту міської ради, міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та НОК, - розповідає Сергій Романчук. - Ці змагання дуже яскраві, багатолюдні, збирають велику кількість глядачів. Чернігівці приходять цілими сім’ями, приходять підтримати дітей, свої школи. І вони бачать, що це дуже гарний вид спорту. Діти веслують, проводять час на свіжому повітрі, вчаться грати в команді.

Варто зауважити, що Сергій Романчук – також спортсмен, майстер спорту міжнародного класу з веслування на каное і байдарках, призер і чемпіон Європи, світу, а також призер і чемпіон з веслування на човнах «Дракон». Саме за його ініціативою проводиться Чемпіонат серед школярів у Чернігові. Цього разу змагання відбудуться на Стрижні (на відрізку від Красного мосту до військового госпіталю). Учасники змагань долатимуть дистанцію 200 м. За результатами найкращі спортсмени представлятимуть Чернігів на Чемпіонаті України, що проходитиме в Києві 16 травня. Тож до зустрічі 8 травня о 13.00!

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.