Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 18:30:37

Виставка-ярмарок "Що може жінка"

05.03.2014   11:00Агенцiя

Цей захід традиційно проводиться на початку березня до Міжнародного дня захисту прав жінок. Він збирає ініціативних, яскравих, талановитих, творчих жінок, які мають свій власний бізнес, очолюють підприємства, надають різноманітні освітні та побутові послуги. Виставку-ярмарок «Що може жінка» організовує обласна Організації Спілки жінок України за підтримки Департаменту сімї, молоді і спорту ОДА. Цього року ярмарок дещо «змінив прописку», він проходитиме в приміщенні колишнього кінотеатру «Перемога» (по вул. Рокосовського).

Традиційна весняна виставка-ярмарок «Що може жінка» цього року відкриється 5 березня об 11.00. За годину на відвідувачів чекає «показ мод» від студентів і викладачів Чернігівського професійного ліцею побуту. Під час заходу будуть проходити різноманітні майстер-класи з рукоділля, де можна познайомитися з традиційними та сучасними техніками, а також майстер-класи з макіяжу, догляду за шкірою, зачісок, дизайну інтер’єру. В асортименті продукції на ярмарку - ексклюзивні товари та послуги, вироби ручної роботи, прикраси, свічки, оригінальні подарунки до 8-го Березня, квіти.

Власні твори презентуватимуть майстрині, художниці, письменниці. Виставка-ярмарок триватиме до 7 березня включно, тож поспішайте придбати подарунки для любих і коханих жінок! Та на власні очі переконайтеся, що сучасна українська жінка може практично все!»
 

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.