Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 22:53:48

“Жінки, знайте свої права!” – регіональна акція в Чернігові

11.02.2014   10:00Агенцiя

Круглий стіл на тему “Комплексний підхід до розв’язання проблем захисту соціальних та економічних прав жінок” проходитиме 11 лютого 2014 року в приміщенні Чернігівського інституту історії, етнології та правознавства ім.О.М.Лазаревського ЧНПУ ім.Т.Г.Шевченка (пр. Миру, 13, ауд. №308). Початок обговорення – 10.00.
Цей круглий стіл – одна із складових традиційної регіональної акції “Жінки, знайте свої права!”, що проходить до Міжнародного жіночого свята 8 Березня. Її організатори: Департамент сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації, Чернігівська обласна організація Спілки жінок України (голова – Ірина Дорожкіна), Чернігівській інститут історії, етнології та правознавства ім.О.М.Лазаревського ЧНПУ ім.Т.Г.Шевченка.
В обговоренні візьмуть участь представники державних органів, чернігівські науковці та студенти, лідери громадських організацій, юристи. Зокрема, ситуацію щодо захисту соціальних та економічних прав жінок у нашому суспільстві прокоментують директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Оксана Сердюк, в.о.ректора Чернігівського національного педагогічного університету ім.Т.Г.Шевченка, доктор історичних наук, професор Володимир Дятлов.
Про заходи, що відбудуться в рамках регіональної акції “Жінки, знайте свої права!” проінформує голова Чернігівської обласної організації Спілки жінок України Ірина Дорожкіна. Про становище жінок на ринку праці, дотримання прав працюючих жінок розкажуть представники Чернігівського обласного центру зайнятості та Головної державної інспекції праці області, про соціальний захист жінок повідомить фахівець Департаменту соціального захисту населення ОДА.
Окрема увага приділятиметься темам: “Визначення прав та обов’язків подружжя шлюбною угодою”, “Формування у батьків відповідального ставлення до прав дітей”, “Соціально-правовий захист дітей, позбавлених батьківського піклування” тощо.
Запрошуємо зацікавлених представників ЗМІ!

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.