Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 21:09:40

Майдан: Обговорення плану дій чернігівців на 2014 рік

01.02.2014   10:00Агенцiя

Запрошуємо чернігівців на обговорення та формування плану дій для чернігівського Майдану в 2014 році. Відставка Азарова і можливе скасування законів від 16 січня не дають нам підстав розслаблятись, тож мусимо готуватись до затяжної і системної боротьби.

План, запропонований Демократичним Альянсом (plan2014.org) включає в себе три напрями:
Перший напрям: ГРОШІ.
Ціль: підірвати фінансову стабільність режиму.
Завдання: зупинити крадіжки, заблокувати награбоване, зменшити прибутки
Другий напрям: СИЛОВИКИ
Ціль: послабити лояльність працівників силових структур до Януковича.
Завдання: просвітництво, персоналізувати відповідальність, покарати винних
Третій напрям: Електорат Януковича і ПР
Ціль: скоротити підтримку Януковича і Партії регіонів
Завдання: розповісти правду, сформувати запит на зміни
 
Всі бажаючі прийняти участь в обговоренні, мають пройти попередню реєстрацію за телефоном 0635604003, де зазначити в обговоренні якого з трьох зазначених напрямів є бажання приймати участь. Обговорення проходитиме в форматі засідання робочих груп і мозкового штурму. Обговорення плану дій проходитиме в суботу 01 лютого з 10:00 до 14:00. Місце проведення буде вказано при попередній реєстрації.
Додаткові питання, окрім реєстрації можна задавати по електронній пошті I.Andriychenko84@gmail.com або телефоном 0931184438.

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.