Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 16:57:44

ІІ науково-практична конференція "Розумовські зустрічі"

28.11.2013   10:00Агенцiя

28 листопада в Чернігівському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації проходитиме ІІ науково-практична конференція «Розумовські зустрічі».
Обговорюватимуться питання реформування місцевого самоврядування, розглядатимуться практичні аспекти запровадження нового законодавства про державну службу та змін до законодавства щодо запобігання та протидії корупції. Також планується порівняти світовий та вітчизняний досвід у сфері реформування органів влади та місцевого самоврядування, адміністративно-територіального устрою.
До участі запрошено науковців, освітян, працівників органів державної влади та місцевого самоврядування міст Брянська, Чернігова, Києва, Донецька, Сум, Луганська, Херсона, Сімферополя. Вони представляють, зокрема, загальноукраїнську мережу центрів перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів, Державний фонд сприяння місцевому самоврядуванню в Україні, Київський офіс Інституту Кеннана, Брянський філіал Російської академії народного господарства та державної служби при Президентові Російської федерації, Інститут законодавства Верховної Ради України, Український інститут національної пам'яті та ін.
За підсумками «Розумовських зустрічей» видаватиметься збірник доповідей та виступів.
Час проведення: 28 листопада 2013 року – 10.00 – 16.00.
Місце проведення: м. Чернігів, пр-т Миру, 43, (конференц-зал, 3 поверх).
Тел. для довідок: (0462) 676-052, (0462) 774-312, (067) 4617386
Електронна пошта: chcppk@gmail.com

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини