Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 10:16:48

Презентація проекту "Відкритий інтернет-простір для районних ЗМІ центральної України"

28.10.2013   13:30Агенцiя

У  вересні 2013 року стартував проект «Відкритий Інтернет-простір для районних ЗМІ Північної України». Його реалізує сімферопольська міська молодіжна громадська організація «Світло» за підтримки програми «Засоби масової інформації» Міжнародного фонду «Відродження». Докладніше про цей проект, його мету та умови участі чернігівських ЗМІ розкажуть представники ГО «Світло» під час прес-конференції, що відбудеться 28 жовтня о 13.30 в готелі «Україна» (IV поверх).

Метою проекту є створення безкоштовних WEB-сайтів для районних друкованих ЗМІ Північної України (Житомирської, Київської, Чернігівської та Сумської областей) та навчання представників цих ЗМІ навичкам адміністрування сайтів, управління новинним контентом та інтеграції з соціальними мережами та новітніми медіа.
 
Проект «Відкритий Інтернет-простір для районних ЗМІ Північної України» є логічним продовженням вдалих проектів «Відкритий Інтернет-простір для районних ЗМІ Криму», «Відкритий Інтернет-простір для районних ЗМІ Півдня України» та «Відкритий Інтернет-простір для районних ЗМІ Центральної України».

Крім безпосереднього створення WEB-сайтів, в рамках проекту передбачені:
- навчальні семінари для представників відібраних ЗМІ;
- розробка і випуск посібника для журналістів;
- презентація даних WEB-сайтів в Інтернет просторі Україні, а також серед представників ЗМІ, влади, громадських організацій і т.д.

Довідково: Сімферопольська міська громадська молодіжна організація «Світло» створена в 2005 році. Мета роботи - задоволення та захист соціально-економічних та інших прав і інтересів жителів Криму, а також сприяння вдосконаленню інтелектуальних можливостей та потенціалу кримської молоді. За роки свого існування громадська організація «Світло» організувала і провела велику кількість різних інформаційно-просвітницьких акцій у Сімферополі та АР Крим. Досвід реалізації проектів «Відкритий Інтернет-простір для районних ЗМІ Криму» завсідчує, що редакції районних ЗМІ розуміють важливість виходу за межи традиційного формату та активної праці в мережі Інтернет.
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини