Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 12:00:11

V обласний фольклорний фестиваль-конкурс ім. Василя Полевика

23.06.2013   13:00Агенцiя

23 червня в м. Щорсі та с. Займище Щорського району відбудеться V обласний фольклорний фестиваль-конкурс ім. Василя Полевика.
Фестиваль-конкурс проводиться з метою відродження і збереження пісенної та музичної спадщини Чернігівщини та вшанування пам’яті відомого фольклориста, лауреата обласних премій ім. Г.Верьовки, Б.Грінченка і премії Фонду культури, заслуженого працівника культури України Полевика Василя Івановича.

23 червня в м. Щорс пройдуть конкурсні прослуховування колективів та покладання квітів до меморіальної дошки Василя Полевика. В конкурсній програмі будуть брати участь кращі фольклорні колективи Чернігівської області, м. Києва та інших областей України.

В с. Займище Щорського району відбудеться вручення обласної премії ім. Василя Полевика, нагородження переможців конкурсу та велика концертна програма за участю учасників конкурсу та гостей фестивалю. Буде представлена розважально-ігрова програма для дітей за участю дитячого (лялькового) театру, пройдуть спортивні змагання і працюватиме виставка образотворчого та декоративно – ужиткового мистецтва. Завершить програму фестивалю святковий феєрверк.


ПРОГРАМА ФЕСТИВАЛЮ – КОНКУРСУ

м. Щорс
13.00 – 16.00 Урочисте відкриття обласного фольклорного конкурсу.
Прослуховування фольклорних колективів Чернігівщини (концертний зал Щорського районного будинку культури).

17.00 Виступ духового оркестру обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм (м. Щорс, площа біля РБК).

17.30 – 18.00 Урочисте покладання квітів до меморіальної дошки Василя Полевика (м. Щорс, площа біля РБК).

с. Займище
18.00 Початок роботи виставки образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва “Містечко майстрів”. Виступ обласного дитячого (лялькового) театру. Проведення спортивних змагань. (с. Займище Щорського району)

18.15 – 18.30 Покладання квітів на могилу Василя Полевика (с. Займище).

18.30 – 19.00 Виступ духового оркестру обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм (с. Займище).

19.00 – 19.30 Урочисте відкриття V обласного фольклорного фестивалю. Вручення обласної премії ім. В. Полевика. Нагородження переможців конкурсу. (с. Займище)

19.30 – 22.30 Гала-концерт учасників конкурсу та гостей фестивалю
(с. Займище).

22.30 Святковий феєрверк. Завершення фестивальної програми.
(с. Займище)

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини