Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 04:02:16

Урочисте відкриття 52-х квартирного житлового будинку для військовослужбовців

04.06.2013   10:40Агенцiя

4 червня о 10.40 на території 8 навчального Чернігівського центру Держспецтрансслужби (м. Чернігів, вул.. Щорса, 18), ключі від новеньких, затишних квартир абсолютно безкоштовно отримають 52 родини військовослужбовців Державної спеціальної служби транспорту Міністерства інфраструктури. Особливість цього будинку полягає у тому, що військові реконструювали будівлю старої казарми під сучасний, європейського типу будинок власними руками. Кожен цвях, цеглину чи плиту перекриття військовослужбовці ретельно перевіряли. Матеріали для робіт використовувалися лише якісні та за доступними цінами. Поруч із будинком побудовано майданчик для дітей та висаджені зелені насадження. Вартість цих квартир значно нижче ринкової, що є великою перевагою, адже на реконструкцію і будівництво житла для військових витрачаються бюджетні кошти. Варто відзначити, що хоч квартир 52, ордери на помешкання отримають 63 родини військових. Адже, отримуючи нову квартиру військовослужбовці які мали службове житло зобов’язані здати попередню державі.
У відкритті  будинку візьмуть участь: Віце-прем’єр-міністр України Костянтин Грищенко, міністр Інфраструктури Володимир Козак, Голова Адміністрації Державної спеціальної служби транспорту генерал-лейтенант Микола Мальков, Голова Чернігівської облдержадміністрації Володимир Хоменко, Голова Чернігівської обласної ради Анатолій Мельник, Чернігівський міський голова Олександр Соколов, духовенство, військовослужбовці та громадськість міста.

Акредитація на подію до 17.00 3 червня: 095-684-02-86, 093-001-98-94
Або звертатися до Мельник Людмили Василівни, телефон 67-53-72.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.