Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 3 травня, 06:55:44

Послуги для ветеранів та шкільні ліги «Пліч-о-пліч»: Іван Ващенко на Сосниччині

19.02.2024   20:43Агенцiя

Сосницький ЦНАП може надавати 19 ветеранських послуг. Налагодити це не лише на папері вдалося після нещодавнього навчання працівників. У цьому особисто переконався заступник начальника ОВА Іван Ващенко минулого тижня, перебуваючи у громаді з робочим візитом.

    «Направду, поки попит на таку опцію невеликий. Я був першим, хто скористався. Однак, після нашої Перемоги – має відскакувати від зубів. Бо потреба точно буде», – прокоментував заступник начальника ОВА.

Варто зазначити, що в громаді готова розширювати спектр послуг, орієнтованих саме на ветеранів/ветеранок та членів їхніх родин, комунальна установа «Центр надання соціальних послуг». Це спеціалізована служба первинного соцільно-психологічного консультування осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі. Після спеціального навчання фахівці Центру зможуть надавати психологічні консультації для згаданої категорії громадян.

Принагідно Іван Ващенко відвідав спортивні змагання, що відбулися в межах другого етапу ініціативи Президента України Володимира Зеленського «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги». Так, першість з волейболу серед дівчат Сосницької громади здобула команда місцевої гімназії ім. О. П. Довженка. «Срібло» виборола Волинківська ЗОШ І-ІІІ ступенів, «бронзу» – Чорнотицька ЗОШ І-ІІІ ступенів.

    «Та як би не розподілилися медалі – перемагає дружба», – переконаний Іван Ващенко.

На черзі – спортивні шкільні ліги у Корюківці.
Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації
 

Останні новини Чернігівщини

 У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище

У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище 15:16

Литовська Республіка виділяє кошти на будівництво великих шкіл-бомбосховищ у шести областях України (по одній в кожному регіоні). Зокрема, на Чернігівщині обрано локацію Деснянського ліцею, на території якого й буде розміщено таке укриття.

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові 15:09

Понад 70 співробітників з різних підрозділів поліції Чернігівщини долучились до шляхетної місії та здали кров для потреб цивільних і військових.

Скасувати рішення начальника МВА та відновити рух транспорту: Олександр Ломако звертається до Ради оборони області 14:57

Про це в.о. очільника Чернігова повідомив через свій Telegram-канал, публічно звернувшись до Ради оборони області.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини