Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 09:52:13

Ніжин: голосування за Проекти громадського бюджету на 2021 рік розпочинається з 9 листопада по 22 листопада

07.11.2020   12:13Агенцiя

Голосування за Проекти громадського бюджету на 2021 рік розпочинається з 9 листопада 2020 року по 22 листопада 2020 року включно.

Підрахунок голосів 23 листопада 2020 року (в понеділок) розпочинається з 09-00 год.

У голосуванні можуть брати участь громадяни України, які досягли 16 років і отримали паспорт громадянина України (ID-карта), зареєстровані та проживають на території Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади.

Голосування проводиться на паперових бланках у відділі інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю - виконавчий комітет, площа імені Івана Франка,1. каб. №59 (4поверх) або шляхом передачі заповненого бланку для голосування до відділу.

На бланках для голосування з-поміж виставлених на голосування завдань може бути вибраний 1 (один) малий проект та 1 (один) великий проект.

Кожен громадянин має право проголосувати лише один раз.

Відділ працює з 08-00 год -17-00 год, перерва на обід з 13-00 до 14-00 год, субота та неділя вихідні дні.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

Останні новини Чернігівщини

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.

Міжнародні донори розглядають можливість створення на Чернігівщині сучасного закладу пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації 08:17

Над проєктом створення клініки пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації працює Благодійний фонд «Місія солідарності».