Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 11:22:57

Моніторингова група Чернігівської ОДА перевірила хід робіт з реконструкції стадіонного комплексу в Острі

26.08.2020   08:43Агенцiя

Остерська громада стала учасником програми Президента України «Велике будівництво». Тут будують стадіонний комплекс, де будуть виховувати майбутніх спортивних зірок громади та який стане центром здорового способу життя для всіх жителів.

Капітальний ремонт відкритого стадіонного комплексу в місті Остер Козелецького району днями оглянули представники мобільної моніторингової групи Департаменту сім’ї, молоді та спорту Чернігівської ОДА. Участь в перевірці взяли очільник моніторингової групи, директор департаменту Андрій Кужель та Остерський міський голова Віктор Самодєлок.

На об’єкті грейдером розрівняно щебінь великої фракції, сформовано перший шар дренажної основи футбольного поля. Розпочато завезення дрібного щебеня (відсіву) для верхнього шару дренажної основи. Триває бетонування фундаментів під трибуни для глядачів і приміщення роздягальні. Для контролю робіт в режимі онлайн встановлено відео-спостереження.

– Роботи виконані вже більше ніж на 50%, а це означає, що ми вкладаємося у відведені терміни та зможемо завершити роботи до 1 жовтня. Впевнений, даний стадіонний комплекс забезпечить належні умови для спортивного розвитку молоді і жителів всієї громади, – зауважив Андрій Кужель.

Крім того, проєктом передбачено облаштування штучного газонного покриття на футбольному полі та на легкоатлетичних доріжках, обладнання роздягалень та санвузлів, встановлення трибун для глядачів та обладнання огорожі стадіону.

Роботи тривають, слідкуйте за новинами.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.