Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 20:34:37

Обрано голову Громадської ради при виконавчому комітеті Прилуцької міської ради

27.02.2019   10:59Агенцiя

За підсумками проведеного засідання головою Громадської ради при виконавчому комітеті Прилуцької міської ради обрано - Нежиборця Володимира Валентиновича, голову громадської організації «Ветерани Афганської війни та учасники бойових дій Прилуччини».

26 лютого відбулося перше засідання Громадської ради, у ході якого вирішені організаційні питання:
1. Про обрання голови Громадської ради при виконавчому комітеті Прилуцької міської ради.
2. Про обрання секретаря Громадської ради при виконавчому комітеті Прилуцької міської ради.
3. Про обрання заступників голови Громадської ради при виконавчому комітеті Прилуцької міської ради.
4. Про обговорення та схвалення Положення про Громадську раду при виконавчому комітеті Прилуцької міської ради в новій редакції.

Розпочала засідання Александрова О.В. – начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Прилуцької міської ради.

За підсумками проведеного засідання головою Громадської ради при виконавчому комітеті Прилуцької міської ради обрано - Нежиборця Володимира Валентиновича, голову громадської організації «Ветерани Афганської війни та учасники бойових дій Прилуччини».

Секретарем громадської ради при виконавчому комітеті Прилуцької міської ради обрано Александрову Олену Віталіївну, начальника відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради.

Також обрано заступників голови Громадської ради при виконавчому комітеті Прилуцької міської ради: Зінченко Марію Юріївну, голову Відокремленого підрозділу громадської організації «Молодіжний клуб Джура» та Цибенка Сергія Миколайовича, представника громадської організації «Право на захист».

Члени Громадської ради обговорили, унесли свої пропозиції та схвалили Положення Громадської ради при виконавчому комітеті Прилуцької міської ради.

У питанні «Різне» розглянули звернення Дорошенка Валерія Володимировича щодо виведення його із членів комісії із проведення конкурсного відбору на зайняття посад директора та медичного директора комунального некомерційного підприємства «Прилуцька міська дитяча лікарня».

Члени Громадської ради делегували до конкурсної комісії із проведення конкурсного відбору на зайняття посад директора та медичного директора комунального некомерційного підприємства «Прилуцька міська дитяча лікарня» Шевченко Ренату Віталіївну, представника громадської організації «Спортивно-бійцівський клуб В.Лічман.В».


Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Прилуцької міської ради

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.