Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 09:52:25

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

06.07.2018   09:04Агенцiя

Інформація про надзвичайні ситуації та основні небезпечні події, які зареєстровано на території Чернігівської області за період з 8:00 5 липня до 8:00 6 липня 2018 року.

МНС

МНС

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 1 пожежу на транспорті та 2 випадки виявлення боєприпасів часів Другої світової війни. Внаслідок цих подій 4 особи постраждало.


Дорожньо-транспортні пригоди
– 2 (за інформацією Управління превентивної діяльності ГУНП в Чернігівській області):

- на 1 км+100 м автодороги Козелець-Карпилівка-Сорокошичі о 13 год. 13 хв. 5 липня водій автомобіля "ЗАЗ 1102" не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку, проявив неуважність в ході руху на зміну дорожньої обстановки, з'їхав у кювет і здійснив зіткнення з придорожнім деревом. Внаслідок пригоди водій та два пасажири отримали тілесні ушкодження, але від госпіталізації відмовилися;

- в м. Прилуки на перехресті вулиць Перемоги та Київської о 17 годині 5 липня водій автомобіля "ВАЗ 21104" здійснив наїзд на велосипедиста. Внаслідок пригоди велосипедист отримав тілесні ушкодження.


Пожежі на транспорті – 1.


Виявлення боєприпасів часів Другої світової війни –
2:

- біля с. Берестовець Борзнянського району на відкритій території об 11 год. 35 хв. 5 липня було виявлено мину калібру 82 мм часів Другої світової війни. Знищення даного вибухонебезпечного предмета планується здійснити групою піротехнічних робіт та підводного розмінування управління ДСНС України у Чернігівській області 6 липня;

- біля м. Новгород-Сіверський на відкритій території о 19 год. 30 хв. 5 липня було виявлено мину калібру 82 мм часів Другої світової війни. Знищення даного вибухонебезпечного предмета планується здійснити групою піротехнічних робіт та підводного розмінування управління ДСНС України у Чернігівській області 6 липня.


Радіаційний фон:

На території області радіаційний фон зареєстровано в межах  8-12 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів – 11 мкр/год., Ніжин – 11 мкр/год., Прилуки – 12 мкр/год., Остер – 11 мкр/год., Покошичі – 10 мкр/год, Семенівка – 11 мкр/год., Сновськ – 8 мкр/год.


Прогноз погоди:

За прогнозом облгідрометеоцентру на території області з 20 години 05 липня до 20 години 06 липня очікується мінлива хмарність, вночі без опадів, вдень місцями короткочасний дощ, гроза; вночі та вранці місцями слабкий туман. Вітер західний 5-10 м/с. Температура по області вночі 10-15º тепла , вдень 23-28º тепла.
По Чернігову температура вночі 12-14º тепла, вдень 26-28º тепла.

Останні новини Чернігівщини

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.

Міжнародні донори розглядають можливість створення на Чернігівщині сучасного закладу пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації 08:17

Над проєктом створення клініки пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації працює Благодійний фонд «Місія солідарності».