Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 12:53:10

У бібліотеці Короленка відбувся"День спеціаліста" на тему "Екологія підприємства"

24.02.2018   08:43Агенцiя

22 лютого в конференц-залі Чернігівської ОУНБ ім. В. Г. Короленка працівники відділу документів з економічних, технічних, природничих та сільськогосподарських наук провели захід "День спеціаліста" на тему "Екологія підприємства".

У заході взяли участь представники державних установ, провідні спеціалісти підприємств міста, користувачі бібліотеки.
 
Директор товариства з обмеженою відповідальністю "Український технічний контроль" Володимир Єрченко порушив питання потреби в спеціалістах-екологах на підприємствах, складності їх роботи, необхідності перенавчання після закінчення вищих навчальних закладів.
 
В обговоренні взяли участь Валентина Дзюба, перший заступник начальника Державної екологічної інспекції в Чернігівській області, та Євгенія Воловатова, начальник відділу регулювання водних ресурсів, атмосферного повітря та відходів управління екологічної безпеки та дозвільної системи Департаменту екології та природних ресурсів Чернігівської обласної державної адміністрації.
 
Досвідом роботи на підприємстві поділилися інженер з охорони навколишнього середовища ТОВ "Український кардан" Катерина Кезля та завлабораторії фізико-хімічних методів дослідження масел ТОВ "ТАН" Олена Косовська.
 
Студенти хіміко-біологічного відділення природничо-математичного факультету Національного університету "Чернігівський колегіум" ім. Т. Г. Шевченка з цікавістю сприйняли інформацію про практичну роботу еколога на підприємстві та можливість працевлаштування.
 
Заввідділу документів з економічних, технічних, природничих та сільськогосподарських наук Наталя Карбовська провела тематичний перегляд літератури "Екологія підприємства".

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.