Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 14:26:37

Рятувальники провели профілактичне відпрацювання приватного житлового сектору громадян

11.01.2018   11:20

10 січня фахівці Козелецького районного відділу Управління ДСНС України у Чернігівській області спільно з представником органу місцевого самоврядування здійснили профілактичний рейд та провели інструктажі серед мешканців приватного житлового сектору с. Короп'є.

Особливу увагу рятувальники приділили помешканням соціально незахищеної категорії населення.

Під час профілактичного заходу надзвичайники у помешканнях самотніх громадян похилого віку та інвалідів оглянули стан електричних мереж і приладів, опалювальних печей і димарів та надали методичні рекомендації з їх утримання у належному протипожежному стані. Фахівці Служби порятунку "101" нагадали мешканцям населеного пункту правила пожежної безпеки у побуті в умовах пожежонебезпечного зимового періоду, зокрема щодо не допущення перевантаження електромережі одночасно ввімкненими потужними приладами, користування пошкодженими розетками, електропроводами, опалювальними печами, що мають тріщини.

Крім того, рятувальники довели основні правила пожежної безпеки при поводженні з відкритим вогнем та нагадали послідовність дій у разі виникнення пожежі. Оскільки кожен з мешканців села має присадибну ділянку, тож фахівці ДСНС звернули увагу на заходах безпеки у разі виявлення вибухонебезпечних предметів.

Під час проведення профілактично-роз'яснювальної роботи рятувальники надали мешканцям населеного пункту профілактичні пам'ятки й листівки з короткими інструкціями щодо заходів безпеки життєдіяльності.


УДСНС України у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.