Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 15:20:31

Чернігівський рибоохоронний патруль зафіксував порушення зі збитками на 8347 грн.

05.10.2017   09:45

Чернігівським рибоохоронним патрулем, в ході рибоохоронного рейду по водоймах Менського району, 4 жовтня на озері поблизу с. Максаки, затримано мешканця м.Києва, який за допомогою 3 зяберних та 3 порожевих сіток виловив 11,3 кг. риби: щука - 2 шт., лящ - 9 шт., карась сріблястий – 4 шт., синець – 68 шт., окунь – 2 шт., білизна – 1 шт., чим завдав збитків рибному господарству України на суму 8347 грн.

У порушника вилучено заборонені знаряддя лову (сітки), виловлену, в незаконний спосіб, рибу та гумовий човен.

Складений протокол про адміністративне правопорушення за ч.4 ст.85 КУпАП направлено до Менського районного суду для притягнення правопорушника до відповідальності згідно чинного законодавства.

Відповідно до такс для обчислення розміру відшкодування шкоди, затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 21.11.2011 №1209, збитки, незалежно від розміру та ваги водних біоресурсів, нараховуються у розмірі: щука – 20 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (340 грн), лящ – 10 (170 грн), карась сріблястий, окунь - 1 (17 грн), синець – 5 (85 грн.), білизна 15 (255 грн.).

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.