Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 12:17:29

В органах соціального захисту населення зайво виплатили державної допомоги та субсидій на загальну суму 1,3 млн. гривень.

02.03.2017   07:40Агенцiя

Фахівцями Управління Північного офісу Держаудитслужби в Чернігівській області за результатами проведених ревізій в органах соціального захисту населення з питань законності призначення, нарахування та виплати усіх видів соціальної допомоги, пільг, субсидій та інших виплат, що здійснювалися за рахунок коштів державного та місцевих бюджетів, виявлено порушень, що призвели до втрат, на загальну суму 1,3 млн. гривень.

Зокрема, в органах соціального захисту населення протягом 2014 – 2016 років необґрунтовано призначили та виплатили з державного бюджету 278,7 тис. грн. адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам, які надали недостовірні відомості про свій майновий та фінансовий стан, а також неправдиву інформацію щодо працевлаштування.

Також, в ході проведення контрольних заходів встановлено, що  в наслідок часткового або повного не перерахування бюджетними установами до відповідних бюджетів коштів, отриманих від органів соціального захисту населення як компенсацію фактичних витрат за виплату середнього заробітку працівників, призваних на військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період за 2014 рік, завдано збитків бюджетам на загальну суму 436,5 тис. гривень. Завдяки проведеним аудиторами діям цю суму повністю відшкодовано.

Матеріали ревізій передано до Управління захисту економіки в Чернігівській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України.

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.