Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 14 травня, 21:30:03

Під час спеціальних заходів вилучено 19 тисяч літрів горілчаного фальсифікату

19.09.2016   08:04Агенцiя

У Головному управлінні ДФС в області повідомляють, що останнім часом почастішали випадки реалізації через торгівельну мережу небезпечного для вживання алкогольного сурогату.

З метою захисту ринку алкогольної продукції від фальсифікату проведено ряд заходів, спрямованих на протидію тіньовому виробництву та обігу підакцизних товарів, у результаті яких вилучено партію алкоголю невідомого походження.  
 
У ході досудового розслідування по кримінальному провадженню зареєстрованому за ч. 3 ст. 204 Кримінального кодексу України правоохоронці встановили, що у місцях оптової торгівлі алкогольними напоями у Чернігові та Прилуках поряд із легальною лікеро-горілчаною продукцією здійснюється продаж незаконно виготовленого алкоголю.

У результаті проведення негласних слідчих дій, у тому числі оперативних закупівель, встановили місця накопичення, зберігання та реалізації фальсифікату, а також транспортні засоби, якими здійснювалося його транспортування.

Під час санкціонованих обшуків у місцях зберігання алкогольної продукції та у транспортних засобах вилучили 19 тисяч літрів горілки, розлитої в 10-ти літрові упаковки «BAG-IN-BOX» та скляні пляшки об’ємом 0,5 літра, що марковані підробленими марками акцизного податку.

Наразі проводяться заходи з метою виявлення каналів надходження фальсифікату, можливих місць його виготовлення та установлення повного кола причетних до незаконної діяльності осіб.

Останні новини Чернігівщини

Головне управління ДПС у Чернігівській області закликає підприємців не піддаватись на провокації шахраїв

Головне управління ДПС у Чернігівській області закликає підприємців не піддаватись на провокації шахраїв 15:18

До Головного управління ДПС у Чернігівській області надходить інформація від суб’єктів підприємницької діяльності про те, що до них телефонують невстановлені особи (зокрема з телефонних номерів: 0988736664, 0686921727), які представляються працівниками Головного управління ДПС у Чернігівській області, та шахрайським шляхом намагаються виманити гроші.

Поліція розслідує обставини ДТП з травмованими в Корюківському районі 10:21

Вчора близько 9-ї години ранку до поліції надійшло повідомлення про те, що на трасі «Чернігів-Мена-Сосниця-Гремʼяч» сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої постраждали люди.

Кількість вакансій зростає

Кількість вакансій зростає 10:18

Про це повідомляють у обласній службі зайнятості. За словами її очільниці Людмили Ключник, у січні-квітні поточного року служба зайнятості мала 3,6 тис. пропозицій від роботодавців області (з них 2,8 тис. подані цьогоріч) - це вже на 59% більше минулорічного показника.

Крістіна Опанасенко здобула бронзову нагороду на Кубку Європи з дзюдо серед кадетів (U-18) 10:07

Маємо приємну звістку з азербайджанського міста Гейгель, де цими вихідними проходив Кубок Європи з дзюдо серед кадетів (U-18).

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 9 небезпечних подій, а саме: 1 загибель на водних об’єктах, 2 аварійні ситуації на мережах життєзабезпечення, 2 дорожньо-транспортні пригоди, 4 пожежі. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 2 особи постраждало.