Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 12:26:02

Чернігівці можуть передати показання лічильника газу через СМС

31.03.2016   09:18Агенцiя

ПАТ «Чернігівгаз» впровадило новий сервіс для передачі показань лічильника. Відтепер надсилати дані можна за допомогою СМС-повідомлення на короткий номер 7104, що не лише зекономить час клієнтів, а й зробить їх обслуговування швидким та комфортним.

З 1 квітня 2016 року споживачі газу Чернігівської області отримають можливість передати показання лічильника за допомогою СМС на короткий номер 7104. У повідомленні необхідно вказати номер рахунку та показання лічильника у форматі: ХХХХХХХХХХ ХХХХХ, де ХХХХХХХХХХ – 10 цифр особового рахунку, ХХХХХ – показання лічильника (до 5 цифр). Після відправлення повідомлення споживач автоматично отримує відповідь: «Ваші показання прийняті та оброблені. Дякуємо». Успішно передані правильні показання лічильника відобразяться в особовому рахунку протягом трьох днів.

Якщо клієнт отримав відповідь «Неправильний формат», це означає, що дані, які він надіслав вказані не коректно. Споживачу необхідно їх перевірити та надіслати СМС ще раз, або скористатися іншим способом передачі показань:

• через Особистий кабінет на сайті 104.ua, попередньо зареєструвавшись;

• зателефонувавши до Контакт-центру за номером (0462) 61-62-04;

• надіславши повідомлення із зазначенням адреси та номеру особового рахунку на електронну адресу contact@cn.104.ua;

• вказавши показання лічильника газу станом на 1 число місяця у платіжному документі і оплатити рахунок до 5-го числа;

«Нова послуга відкрила новий канал обміну даними з нашими клієнтами. На сьогодні, коли майже кожна людина має мобільний телефон, цей спосіб є найдоступнішим. Головне, щоб споживачі не забували регулярно і вчасно, з 1 по 5 число місяця, передавати показання лічильника. І тоді компанія не буде мати розбіжностей в нарахуваннях, а люди не побачать в своїх платіжках планові кубометри» - зазначає начальник управління клієнтського сервісу Дмитро Лахтіонов.

Номер 7104 – єдиний номер для всіх споживачів природного газу, який працює лише на прийом СМС-повідомлень. Вартість відправки повідомлення згідно з тарифами мобільних операторів.

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.