Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 8 травня, 06:53:18

Працівники поліції затримали керманича авто зі зброєю та вибухівкою

28.03.2016   08:09

27 березня, на 151 кілометрі автодороги «Київ – Суми - Юнакіївка» працівники поліції здійснювали нагляд за дорожнім рухом. Близько десятої години ранку, поблизу села Манжосівка Прилуцького району, увагу поліцейського привернув автомобіль «ВАЗ-2110».

За кермом легковика перебував 43-річний мешканець Сумської області. Окрім водія в салоні авто знаходилося ще двоє пасажирів: чоловік та дівчина.

Перевіряючи документи в керманича автівки, увагу поліцейського привернула пасажирка, яка сиділа на задньому сидінні та стрімко щось ховала в коробку з під взуття. На вимогу правоохоронця оглянути салон транспортного засобу, водій кинувся тікати. Правопорушника негайно затримали. Як згодом з’ясувалося, керманич перебував в стані наркотичного сп’яніння.

На місце пригоди викликали слідчо-оперативну групу. Під час візуального огляд автомобіля було виявлено дві димові шашки, взрив - пакет армійський, два предмета схожі на пістолет, а саме револьвер під гумові кулі, який перебуває на обліку в Броварському відділу поліції Київської області, як викрадений та пристрій схожий на пневматичний пістолет.

Горе-водій пояснив, що дуже злякався тому й тікав, а револьвер придбав близько року тому в місті Бровари в незнайомого чоловіка.

Підозрюваних доставлено до Прилуцького відділу поліції для подальшої перевірки даних осіб на причетність до скоєних злочинів. Вилучені предмети направлено на дослідження до НДЕКЦ.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Попередня кваліфікація незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами відповідно до ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України.

Наразі за даним фактом проводиться перевірка.

Останні новини Чернігівщини

На Масанах почалися роботи з відновлення колектора 15:50

Стартував ремонт аварійного колектора, що в мікрорайоні Масани (вул. Незалежності, 42). Роботи виконуватимуть за новою технологією – методом санації полімерним рукавом.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 15:19

Протягом минулої доби зареєстровано 9 небезпечних подій, а саме: 1 аварійна ситуація на мережах життєзабезпечення, 1 загибель на водних об’єктах, 1 дорожньо-транспортна пригода, 6 пожеж. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 1 особа постраждала.

Чернігівський медичний коледж отримав навчальну літературу від латвійських партнерів 15:17

Близько 200 підручників для навчання студентів Чернігівського базового фахового медичного коледжу передала сьогодні Юліана Китаєва, представниця Почесного консула Латвійської Республіки в місті Чернігові Олени Вишнякової.

Правоохоронці скерували до суду провадження щодо директора ТОВ

Правоохоронці скерували до суду провадження щодо директора ТОВ 15:15

Заволодів коштами державного підприємства на суму майже 750 тис. гривень: правоохоронці скерували до суду провадження щодо директора ТОВ

Групи підтримки для людей, які втратили своїх рідних чи близьких

Групи підтримки для людей, які втратили своїх рідних чи близьких 09:34

Поєднання душевного болю, смутку, гніву, безпорадності, почуття вини та розпачу — такою може бути емоційна реакція на втрату рідної чи близької людини. У цій ситуації важливо відчувати підтримку інших людей та уміти віднайти власні сили, щоб рухатися далі.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини