Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 13:24:23

У Чернігові розпочався проект "З Україною під серцем". ВІДЕО

11.03.2016   14:41Агенцiя

Напередодні найтеплішого свята жінок Українська Асоціація Матерів оголосила про старт нового благодійного всеукраїнського фотопроекту «З Україною під серцем».

Після тяжкої служби на Сході країни, повертаються додому наші чоловіки - захисники, котрі, переживши жахи війни, скучили за своїми сім’ями та дружинами.

«Справжній бебі-бум почався після повернення наших хлопців» - зазначає дружина бійця Чернігівського тринадцятого окремого мотопіхотного батальйону. « Вже з грудня почали народжуватись перші діточки, а от саме зараз багато хто у «цікавому стані».

Мета проекту привернути увагу суспільства до проблем сімей учасників АТО з дітьми та залишити в пам’яті родин теплі душевні спогади про «цікавий стан».

Асоціація Матерів України запрошує «вагітні» родини та фотографів до співпраці. Організатори сподіваються, що інші міста України підтримають проект, який розпочався 10 березня у Чернігові. І згодом відбудеться всеукраїнська виставка "З Україною під серцем".



Для участі у проекті зв’яжіться з координатором проекту: Тетяна 067 759 08 67; 093 996 22 30; 970 113.

ВІДЕО ТСН

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.