Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 8 травня, 13:33:53

Через власну необережність при палінні

16.12.2015   12:05

15 грудня о 19:31 до Служби порятунку "101" у м.Ічня надійшло повідомлення про пожежу приватного житлового будинку, що по вул. І.Франка.

На місце події через 5 хвилин прибуло відділення 12-ї державної пожежно-рятувальної частини. На той момент вогнем було охоплено одну з кімнат оселі та речі господарів.

Оперативними діями рятувальників пожежу о 19:45 локалізовано, а о 20:20 остаточно ліквідовано. Під час гасіння вогнеборці у кімнаті виявили 66-річного чоловіка, який намагався самотужки врятуватись з небезпечної зони. Його вивели на свіже повітря, де він повідомив, що в палаючій оселі перебуває його 75-річна співмешканка - господарка будинку.

Рятувальники у захисних протигазах відшукали  у щільно задимленій кімнаті непритомну жінку та винесли з будинку. Її з діагнозом отруєння чадним газом, а співмешканця з опіками обличчя та верхніх кінцівок ІІ ступеню доставлено до Ічнянської ЦРЛ. Причиною пожежі, яка ледь не коштувала життя двох людей послужила  необережність під час куріння 66-річного чоловіка.

Останні новини Чернігівщини

8 травня: цей день в Україні і світі

8 травня: цей день в Україні і світі 08:33

ДЕНЬ 805 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 805 RUSSIAN AGRESSION

На Масанах почалися роботи з відновлення колектора 15:50

Стартував ремонт аварійного колектора, що в мікрорайоні Масани (вул. Незалежності, 42). Роботи виконуватимуть за новою технологією – методом санації полімерним рукавом.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 15:19

Протягом минулої доби зареєстровано 9 небезпечних подій, а саме: 1 аварійна ситуація на мережах життєзабезпечення, 1 загибель на водних об’єктах, 1 дорожньо-транспортна пригода, 6 пожеж. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 1 особа постраждала.

Чернігівський медичний коледж отримав навчальну літературу від латвійських партнерів 15:17

Близько 200 підручників для навчання студентів Чернігівського базового фахового медичного коледжу передала сьогодні Юліана Китаєва, представниця Почесного консула Латвійської Республіки в місті Чернігові Олени Вишнякової.

Правоохоронці скерували до суду провадження щодо директора ТОВ

Правоохоронці скерували до суду провадження щодо директора ТОВ 15:15

Заволодів коштами державного підприємства на суму майже 750 тис. гривень: правоохоронці скерували до суду провадження щодо директора ТОВ

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини