Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 10:04:49

Офіційне звернення кабельного оператора ОСНОВАТМ до жителів міста, засобів масової інформації та суб’єктів виборчих перегонів

24.07.2015   11:15Агенцiя

23.07.2015 р. близько 22 год. 18 хв. ретрансляцію телеканалів «Інтер», «1+1» та Чернігівської обласної державної телерадіокомпанії в мережі кабельного оператора ОСНОВАТМ було раптово припинено. Також було перервано надання послуг мережі передачі даних абонентам певного сегменту мережі. Причиною цього стало пошкодження оптоволоконного кабелю.

В зв’язку з тим, що пошкодження кабелю відбулось в нічний час, спеціалісти компанії не змогли визначити точне місце пошкодження, та продовжили пошуки вранці 24.07.2015р.
Станом на 00 год. 43 хв. ретрансляцію телеканалів «1+1» та «Інтер» було відновлено шляхом організації супутникового прийому відповідних сигналів. Ретрансляція телеканалу Чернігівської обласної державної телерадіокомпанії була відновлена 24.07.2015р. о 8 год. 30 хв. шляхом організації ефірного прийому.

Сьогодні, 24.07.2015р. близько 07 год. 50 хв. спеціалістами оператора було виявлено місце пошкодження оптичної лінії зв’язку та здійснено виклик представників правоохоронних органів на місце події. Працівниками міліції було зафіксовано факт навмисного пошкодження лінії зв’язку, про що складено відповідний протокол та подано заяву про вчинення злочину.

Відновлювальні роботи було завершено о 10 год. 50 хв.
Вважаємо, що ситуація яка виникла є провокацією та елементом брудних політичних технологій.

Звертаємось до всіх засобів масової інформації та політичних сил з проханням не використовувати інцидент в політичних маніпуляціях суспільною думкою.
Перепрошуємо за незручності та сподіваємося на розуміння та адекватне сприйняття ситуації.

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність, коли 30 березня 2023 року знімальній групі місцевого телеканалу “Дитинець” бізнесмен та екскандидат у депутати Сергій Берестовий зламав камеру та перешкоджав проводити зйомку.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.