Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 14:43:54

Засідання молодіжного парламенту

30.10.2013   08:21Агенцiя

Під час чергового засідання члени молодіжного парламенту обговорили низку питань щодо міських молодіжних проблем.

Костянтин Москаленко  познайомив  присутніх з основними позиціями Положення про талант-шоу «Найкращий  ді-джей школи», що започатковується  в цьому навчальному  році  командою ді-джеїв міста  за підтримки відділу у справах сім’ї та молоді.

Члени молодіжного парламенту, проаналізувавши   результати проведення вуличних вернісажів на День молоді,  Незалежності, День міста,  вирішили продовжити  цю роботу і порадувати  дітей дитячого відділення центральної міської лікарні підготовкою постійно діючої фотовиставки «Фарби дитинства».

Окрім дискусії з наболілих  нагальних питань, начальник відділу у справах сім’ї та молоді Тетяна Бассак ознайомила присутніх з реалізацією міської програми «Молодь Ніжина», фінансуванням молодіжних програм, наголосила на спрямуванні  діяльності  парламенту в напряму  розробки інноваційних суспільно корисних для міста проектів. Поінформувала  про Фонди, гранти, конкурси для громадських організацій: «Школу європейської інтеграції для лідерів громадянського суспільства, конкурс «Інтелектуальний капітал України», конкурс плакатів «Палітра гармонійних стосунків», Конкурс есе для молоді в рамках Всеукраїнського проекту «Ми в 2050». Також висловлено  побажання щодо упорядкування структури Парламенту.

Сподіваємось, що  всі пропозиції та зауваження, що звучали під час засідання, будуть уважно опрацьовані.


За інформацією відділу у справах сім’ї та молоді Ніжинської міської ради
 

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.