Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 15:03:59

"Справа Макар": Краснощок відбуватиме покарання на Чернігівщині

07.09.2013   10:10Агенцiя

Засуджений до довічного ув’язнення за згвалтування і вбивство Оксани Макар Євген Краснощок відбуває покарання у Новгород -Сіверському установі виконання покарань № 31 у Чернігівській області.

Про це повідомив прес – секретар Управління Державної пенітенціарної служби України в Миколаївській області Артем Панасюк.

Він також повідомив , що Максим Присяжнюк , який засуджений до 15 – років позбавлення волі , був етапований до Біленковскую виправну колонію № 99 середнього рівня безпеки для чоловіків , вперше засуджених за тяжкі та особливо тяжкі злочини. Артем Погосян відбуватиме покарання у Криворізькій виправній колонії № 80 також середнього рівня безпеки. За словами Панасюка першими в установи відбування покарання були етаповані Присяжнюк та Погосян. Сталося це у другій половині липня. А ось Краснощока етапували вже на початку серпня.

Як повідомляє сайт управління ДПтСУ в Чернігівській області Новгород -Сіверське установа виконання покарань № 31 має максимальний рівень безпеки. У ньому є сектор для утримання засуджених до довічного позбавлення волі . Одночасно в колонії може перебувати не більше 10 осіб засуджених до довічного позбавлення волі .

Нагадаємо, 27 листопада Центральний районний суд Миколаєва виніс вирок обвинуваченим у справі про згвалтування і вбивство Оксани Макар: Євген Краснощок був засуджений до довічного ув’язнення , Максим Присяжнюк – до 15 років позбавлення волі , Артем Погосян – до 14 років позбавлення волі.

http://podrobnosti.ua/criminal/2013/09/06/928601.html

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.