Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 липня, 03:49:19

В Олімпійському домі відзначили найкращих журналістів та фотографів України

29.01.2018   16:36Агенцiя

26 січня з рук президента Національного олімпійського комітету України Сергія Бубки свої заслужені нагороди отримали лауреати ХVIІ Всеукраїнського конкурсу серед спортивних журналістів «Україна олімпійська» та XI Всеукраїнського конкурсу спортивної фотографії.

Під час нагородження представників мас-медіа та фотографів Сергій Бубка сказав: «З кожним роком наші конкурси набирають все більше популярності. Безумовно, успішна реалізація усіх наших проектів та досягнення успіхів неможлива без вашої підтримки. Дякуємо вам, що протягом багатьох років в обличчі спортивних журналістів та фотографів ми маємо постійних та надійних партнерів, адже робимо одну справу».

Він також відзначив, що інформаційна підтримка, висвітлення заходів олімпійського руху та спорту має велике значення у вирішенні однієї з наших з вами першочергових завдань – популяризації здорового способу життя, вихованні здорової молоді та залученню молодого покоління до спорту.

У номінації «Найкращі спортивні журналісти» ХVІІ Всеукраїнського конкурсу серед спортивних журналістів було відзначено Сергія Микитовича Гайдука, кореспондента газети «Деснянка».

Серед фотографів-аматорів XI Всеукраїнського конкурсу спортивної фотографії, друге місце зайняв Іван Миколайович Калита, спортивний фогограф з Чернігова.

Останні новини Чернігівщини

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток 12:19

Культурна спадщина є невід'ємною частиною національної ідентичності та історичної пам'яті кожного народу. Вона втілює в собі багатовікові традиції, досягнення мистецтва, архітектури та науки, відображаючи унікальний шлях розвитку суспільства.

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів 12:03

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-червень 2024 року надійшло 4,3 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,6 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

 Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті

Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті 10:10

Кіберполіція України інформує про небезпеку вербування російськими спецслужбами для вчинення диверсій, зокрема – підпалів автомобілів українських військовослужбовців.

Медиків Чернігова привітали з професійним святом 10:06

У Чернігові працівників і працівниць закладів охорони здоров’я нагородили з нагоди Дня медичного працівника України, який відзначається 27 липня.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 8 пожеж. Внаслідок цих подій 3 особи постраждало.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини