Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 06:45:48

Денис Фаворов: в Туреччині створені ідеальні умови для підготовки

20.02.2017   10:08Агенцiя

Футболісти Десни повернулися до України після другого навчально-тренувального збору, який проходив в Туреччині.

На березі Середземного моря “сіверяни” провели шість контрольних поєдинків, отримали нову форму, розгромили представника УПЛ, в команді з’явився новий лікар і, що саме головне, заклали функціональний фундамент для успішних виступів у весняній частині сезону. Словом, збори виявилися вельми продуктивними, що нам і підтвердив один з лідерів клубу – Денис Фаворов.

e3vfo7_zeny– Вітаємо з поверненням на рідну землю. Ви провели в Туреччині майже 18 днів, мабуть вже засумували за рідними?

– Звісно, адже сім’я в мене на першому плані. Але зима такий період, коли я завжди на зборах, тому рідні вже звикли. А з Десною я взагалі майже весь рік в роз’їздах, так як команда поки що не може грати на своєму стадіоні, тому в будь-який вихідний я їду до сім’ї. Так само і цього разу, одразу по прильоту в Україну я поїхав в Черкаси, де зараз мешкає моя сім’я.

– Розкажи більш детально про закордонні збори, чи все вдалося із запланованого?

– Умови в Туреччині були майже ідеальними – як в побутовому плані, так і в професійному. Для мене головний критерій – якість полів, так от в Туреччині з цим проблем взагалі немає. Не дивно, що багато команд готується до офіційних матчів саме тут. Приємно, що керівництво нашого клубу створило нам якісні умови для підготовки, вірю, що це принесе свої плоди.
Більшу частину зборів працювали над функціональною підготовкою, вільного часу майже не було. Але добре, що провели багато контрольних поєдинків, як це не банально, та матчі завжди приємніше грати, ніж тренуватися.

f0kiljuky38– В Туреччині Десна провела 6 поєдинків – дві перемоги, три поразки та одна нічия. Як сам оціниш такі результати?

– Як я вже говорив, головна задача на зборах була отримати максимальне навантаження, тому результат не мав надважливого значення. Звичайно, завжди приємно перемагати, але вважаю, що ми провели продуктивний збір, не зважаючи на дві поразки в заключних матчах. Матчі з Ювентусом та Аль-Нафтою проводили на фоні втоми, тому результат не здивував. В той же час, приємно відзначити розгромну перемогу над представником УПЛ – ми повністю переграли Волинь.

– Поки що Десна офіційно підписала контракти з двома новачками – Арвеладзе та Лисенко. Як тобі нові партнери?

– Перед командою ставлять серйозні завдання, тому не дивно, що склад Десни поповнюється висококваліфікованими гравцями. Впевнений, що і Арвеладзе, і Лисенко принесуть користь нашому клубу. Не варто забувати і про повернення Банасевича, вважаю Макса дуже талановитим гравцем.

– Після повернення зі зборів команда отримала кілька днів вихідних. А який подальший графік роботи?

– 18 лютого ми повернулися до України, 23 збираємося в Чернігові, а вже 25 лютого відправимося на заключний тренувальний збір, який також пройде в Туреччині.


http://desna.football/denis-favorov-v-turechchini-stvoreni-idealni-umovi-dlya-pidgotovki/

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини