Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 10:40:02

Ще один боєць з Чернігівщини загинув на російсько- українській війні

04.01.2016   08:14Агенцiя

В лікарні міста Дзержинськ Донецької області пішов з життя ще один наш боєць, котрий захищав Україну від путінських апачлєнців на сході країни. Назима Петро Васильович. В мирному житті- мешканець села Дроздовиця Городнянського району, 1966 року народження.

У військовому - старший лейтенант, командир взводу зв,язку. Під час мобілізації в погребі не сидів. Пішов служити 28.08.2015. Одразу після підвищення кваліфікації в Києві, разом з своїм підрозділом постійно виконував поставлені задачі в зоні АТО. Про це повідомляє сторінка "Волонтери Городні" в мережі Фейсбук.

З сухого медичного висновку, де причиною смерті зазначено: механічна асфіксія дихальних шляхів, можна науявляти собі різного. Але про алкоголь тут не йдеться. Командир частини, що і повідомив сумну новину, запевнив особисто. Жорстока правда в тому, що п,ятдесятирічна людина на передовій, окрім куль та уламків різного російського непотребу, що літає навколо, має доволі великі шанси піти з життя і від чогось більш банального. Застуди, серце, хронічні захворювання. На війні все це ще більш загострюється...

Якщо не завадить погода, дорога або щось інше - прощання з Назима Петром Васильовичем відбудеться у вівторок, в рідному селі Дроздовиця.

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність, коли 30 березня 2023 року знімальній групі місцевого телеканалу “Дитинець” бізнесмен та екскандидат у депутати Сергій Берестовий зламав камеру та перешкоджав проводити зйомку.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.