Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 12:45:09

Свободівця Володимира Грецького обрано головою Деснянської районної в м. Чернігові ради

03.12.2015   15:55

3 грудня відбулось перше засідання Деснянської районної в місті Чернігові ради, на якому обрали голову ради – свободівця Володимира Грецького.

За результатами голосування, 26 депутатів віддало свій голос за кандидатуру свободівця Володимира Грецького, кандидатуру від Блоку Петра Порошенка підтримало 14 депутатів.
 
«На посаді голови районної ради моїми головними пріоритетами стануть прозорість та відкритість влади. Важливо, щоб кожен розумів, що депутату громада надала величезний кредит довіри, який треба виправдати. Мої двері будуть відкритими для кожного мешканця району. Я завжди готовий чути критику та поради, тож закликаю кожного до конструктивної роботи»,- наголосив у своєму виступі новообраний голова Деснянської районної в м. Чернігові ради, заступник голови Чернігівської міської «Свободи» Володимир Грецький.

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.