Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 12:04:38

Олександр Соколов: життя у місті стане безпечнішим та комфортним

23.09.2015   18:30Агенцiя

Не є таємницею, що правоохоронні органи потребують якісних змін. А щоб переконатися в тому, що вони відбудуться вже незабаром, міський голова Олександр Соколов завітав сьогодні до приміщення Чернігівської обласної ради, де проводиться прийом анкет до нової патрульної поліції.

Міський голова поспілкувався з працівниками прийомної комісії, а також із молодими чернігівцями, які вирішили працювати в реформованих правоохоронних органах.

— Нова поліція дасть можливість чернігівцям не турбуватися про свою безпеку, родину та майно. Життя в місті стане безпечнішим та комфортним, — наголосив Чернігівський міський голова Олександр Соколов.

Чернігівська міліція завжди працювала на високому рівні. Навіть міністр внутрішніх справ Арсен Аваков високо оцінив підготовку та організацію процесу прийому на службу до нової патрульної поліції в Чернігові. Він зазначив, що робота в нашому місті налагоджена краще, ніж будь-де.

Лише за першу годину прийому документів було подано більше 200 анкет, третина з них надійшла в електронному вигляді. Саме така кількість нових поліцейських має вийти на вулиці Чернігова вже в січні 2016 року. Станом на сьогодні лише письмових анкет прийнято більше 1000.

— Чим більше молоді візьме участь у конкурсі, тим якіснішим буде відбір. Я впевнений, що в Чернігові буде найкраща поліція. Дуже добре, що за безпеку в місті відповідатимуть люди віком від 21 до 35 років. Адже я традиційно довіряю молодим. Доказ того — мерія, де середній вік працівників 32 роки, — наголосив Чернігівський міський голова Олександр Соколов.

Тепер працювати в поліції буде престижніше, хоча й раніше чернігівські правоохоронні органи були одними з найкращих в Україні. До того ж у нашому місті діє окрема програма підтримки правоохоронних органів.

— Хочу подякувати Олександру Соколову за те, що в цьому році міська рада виділила 1 млн гривень на забезпечення міліції. Якщо порівнювати у відсотковому співвідношенні, то це навіть більше, ніж у Києві, — сказав начальник ЧМВ УМВС України в Чернігівській області підполковник Антон Шевцов.

PR

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.