Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 2 травня, 01:08:53

Державний кордон України в межах області цілодобово контролюється Чернігівським прикордонним загоном

06.02.2015   09:24Агенцiя

Про це 5 лютого, повідомив перший заступник начальника Чернігівського прикордонного загону – начальник штабу, підполковник Микола Марченко під час засідання тимчасової контрольної комісії обласної ради по обороноздатності Чернігівської області та роботі правоохоронних і контролюючих органів в умовах ймовірної агресії.

У центрі уваги засідання комісії, яке провела голова постійної комісії обласної ради з питань законності, правопорядку, регламенту та депутатської етики Олена Дмитренко, серед іншого було питання охорони державного кордону України на території Чернігівської області.

Інформуючи депутатів обласної ради, які увійшли до складу тимчасової контрольної комісії згідно з рішенням двадцять третьої сесії обласної ради, підполковник Микола Марченко зазначив, що ситуація на кордоні залишається стабільною. Українсько-російська ділянка державного кордону цілодобово охороняється прикордонним загоном, а пропуск через державний кордон осіб, транспортних засобів і вантажів здійснюється в умовах посиленого контролю.

За словами Миколи Марченка, чернігівські прикордонники укомплектовані необхідними засобами, але додаткове оснащення загону новітніми системами спостереження та зв'язку стало б запорукою забезпечення недоторканності рубежів.

Обговоривши шляхи координації діяльності державних та відповідних правоохоронних органів з громадськими організаціями щодо забезпечення охорони державного кордону України, учасники засідання вирішили вже наступного тижня провести моніторинг прикордонної зони та відповідної служби.

Останні новини Чернігівщини

Дмитро Брижинський пояснив, чому не підтримав збільшення розміру компенсації перевізникам у Чернігові 19:49

Начальник Чернігівської МВА Дмитро Брижинський не підтримав пропозицію міськради збільшити щомісячну компенсацію перевізникам з шести до дев'яти мільйонів гривень.

Вітаємо спортсменів спортивного клубу "Чернігів-Щит" із вдалим виступом на чемпіонаті 15:30

У період з 25 до 28 квітня 2024 року в місті Біла Церква проходив Чемпіонат України з кікбоксингу WAKO серед дорослих.

Ангеліна Шепель встановила Національний рекорд у віковій категорії дівчата до 18 років 15:28

У Кам’янець-Подільську триває ІІ етап Кубку України з легкоатлетичних метань, всеукраїнські змагання з легкоатлетичних метань на честь Олімпійських Чемпіонів Ф.Мельник та А. Бондарчука.

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт 15:12

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя.

З 1-2 травня частина громадського транспорту припиняє працювати. Начальник МВА блокує виплати перевізникам

З 1-2 травня частина громадського транспорту припиняє працювати. Начальник МВА блокує виплати перевізникам 13:49

Протягом 1-2 травня роботу громадського транспорту у Чернігові частково буде зупинено

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини