Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 17:30:36

У четвірці лідерів: Прилуцька гімназія отримала визнання від Державної служби якості освіти

10.06.2022   11:44Агенцiя

За результатами інституційних аудитів, які протягом 2020-2021 років провела Державна служба якості освіти, Прилуцька гімназія №1 увійшла до четвірки кращих закладів освіти України.

Про це повідомляє Державна служба якості освіти України.

Інституційні аудити пройшли в 338-ми закладах загальної середньої освіти. З-поміж них четверо продемонстрували взірцеві результати: Прилуцька гімназія № 1 ім. Георгія Вороного, НВК № 61 «Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІ ступенів — Техніко-економічний ліцей» м. Дніпро, Харківська гімназія № 116, Початкова школа № 322 Деснянського району міста Києва.

Директор гімназії №1 Олена Рогальова повідомила, що після успішного інституційного аудиту минув рік та акцентувала, що разом із Прилуцьким закладом освіти високу оцінку отримали школи із Києва, Дніпра та Харкова.

«Але назавжди ми залишимося ПЕРШИМИ. Дорогі колеги, шановні батьки, любі діти, ця оцінка - результат нашої спільнодії, синергії бажань та прагнень!», - написала Олена Рогальова.

джерело

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.