Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 14:23:03

Прилуки: перевірили готовність загальноосвітніх закладів міста до початку нового навчального року

21.08.2020   12:44Агенцiя

Комісія з вивчення стану готовності навчальних закладів міста до нового навчального року на чолі із заступником міського голови Тетяною Шкуренко 19 серпня відвідала освітні заклади міста.

Члени робочої комісії особливу увагу зосередили на готовності закладів до роботи в умовах адаптивного карантину та епідситуації через COVID-19, а саме створення безпечного освітнього простору та належних умов перебування дітей у закладах, що передбачені Тимчасовими рекомендаціями щодо організації протиепідемічних заходів у закладах освіти в період карантину.
 
Перевірено навчальні класи, шкільні їдальні, харчоблоки, майстерні, спортзали та спортивні майданчики, підвали та евакуаційні виходи, порядок дотримання правил пожежної безпеки під час навчально-виховного процесу.

У всіх закладах освіти завдяки спільним зусиллям міської ради, меценатів, батьківської громадськості та педагогічних колективів проведено великий обсяг ремонтних робіт. У деяких установах ремонтні роботи тривають.

За результатами перевірок надано рекомендації керівникам навчальних закладів щодо усунення недоліків.

Ураховуючи необхідність додаткової підготовки до організації роботи в закладах освіти міста та відповідно часу для забезпечення виконання всіх рекомендацій, ухвалено рішення щодо проведення об’їзду шкіл, гімназій та позашкільних закладів 31 серпня, безпосередньо перед початком навчального року.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.