Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 16:01:57

Тренінг з основ комунікації для юристів, представників неурядових організацій, громадських активістів, які опікуються правами внутрішньо переміщених осіб

09.10.2015   14:27Агенцiя

Тренінг з основ комунікації для юристів, представників неурядових організацій, громадських активістів, які опікуються правами внутрішньо переміщених осіб Якщо ви зацікавлені в тому, аби проблематика внутрішньо переміщених осіб не сходила з перших шпальт ЗМІ – цей тренінг для вас.

Під час заходу ми спробуємо навчити вас ефективно доносити інформацію та бути почутими вашими цільовими аудиторіями. А також досягти успіху в роботі за допомогою Інтернет-технологій.

 Метою заходу є підвищення ефективності НУО у боротьбі за права переселенців шляхом використання медіа, соціальних мереж та інших інструментів привернення уваги до цих проблем

 В програмі заходу:
 Розробка комунікаційної стратегій для проведення кампаній, інструменти комунікації
Креатив як спосіб досягнення результатів в рамках інформаційних кампаній (практикум)
Робота зі ЗМІ: Як зацікавити журналіста?
Інтернет-інструменти, які допомагають громадським організаціям досягати своїх цілей: інформування та залучення цільових груп, комунікації всередині організації, краудфандингу, візуалізації даних.
Інформаційна безпека громадських активістів
Особиста ефективність в Інтернеті
Успішні кейси використання Інтернету в роботі ГО.

Тренер Марина Говорухіна PR-консультант, блогер, письменниця. 7 років працює в сфері комунікацій в громадському секторі, PR-менеджер  Української Гельсінської спілці з прав людини. Автор ідеї та сценарист Проекту «PR-Театр». Організатор та тренер Школи ефективних комунікацій для громадських організацій.

Тренер Євген Демченко з 2009 року надає IT-послуги для більш ніж 10 провідних громадських організацій, проводить навчання з ефективного використання інтернет-комунікацій у громадській діяльності. Очолював Харківську та Всеукраїнську ФРІ (fri.com.ua) – одну з найбільших молодіжних громадських організацій України. Працював заступником керівника департаменту нових медіа МГО “Інтерньюз-Україна”. Спроектував та розвиває Всеукраїнський рух “Твоя Країна” (vk.com/tvojakrajina).

Захід відбудеться 30-31 жовтня в Освітньому Домі Прав Людини в місті Чернігові.

 Реєстрація триває до 22 жовтня. Для реєстрації потрібно заповнити наступну форму

Участь у заході безкоштовна! Організатори забезпечують проживання та харчування учасників заходу. Також відшкодовується проїзд учасників до місця проведення тренінгу і в зворотному напрямку в межах вартості проїзду в купейному вагоні потяга.

Організатори:

Благодійна організація «Всеукраїнська коаліція з надання правової допомоги» за підтримки National Endowment for Democracy оголошує набір учасників дводенного тренінгу «Майстер-клас для НУО з ефективного висвітлення проблем внутрішніх переселенців».

 Партнер заходу Українська Гельсінська спілка з прав людини

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

18 квітня у Чернігові День жалоби

18 квітня у Чернігові День жалоби 09:54

Для вшанування пам'яті загиблих внаслідок ракетного обстрілу російськими військами нашого міста 17 квітня 2024 року у Чернігові 18 квітня оголошено Днем жалоби. Відповідне розпорядження підписав в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако.

18 квітня: цей день в Україні і світі

18 квітня: цей день в Україні і світі 08:52

ДЕНЬ 785 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 785 RUSSIAN AGRESSION

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини