Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 01:37:10

Анатолій Долеско відкрив фестиваль-конкурс "Яскрава країна" об’єднує друзів. ФОТО

28.09.2014   12:09Агенцiя

Четвертий міжнародний фестиваль-конкурс "Яскрава країна" цього року стартував не в Чернігові, як зазвичай, а в Гончарівському.

Таким способом організатори вирішили підтримати військових першої окремої танкової бригади. На концерт запросили бійців, які зараз відпрацьовують бойові навики та вже незабаром відправляться в зону АТО.

Організатор фестивалю «Яскрава країна» Ольга Обласова у своєму зверненні до військових наголосила: "Нам дуже хочеться, щоб виступи наших дітей, їх палкі серця передали вам ту любов до України, побажання захистити дітей, захистити вітчизну".

У програмі фестивалю - хореографія та вокал. Тематика - здебільшого патріотична. 

Військові з захопленням спостерігали за виступами юних виконавців. Кажуть, дитячі усмішки «додають сил в такий непростий момент».

"Усе, що роблять діти, торкає не тільки душу, а й все єство, це позитив для кожного військового", - говорить заступник командира першої окремої танкової бригади Руслан Коваль.

Окрім концертної програми дітлахи подарували захисникам Вітчизни обереги. Їх робили власноруч, сподіваючись, що вони допоможуть військовим на полі бою.
  
Організовувати фестиваль з року в рік стає все важче, кажуть його ідейні натхненники. Тому неодноразово суттєву підтримку надавав уродженець Чернігова, член наглядової ради «ЧеЗаРа», меценат Анатолій Долеско, який цього року також був присутнім на відкритті фестивалю. За його словами, військові першої окремої танкової бригади в нинішній час є прикладом мужності. «Хочу побажати вам пильності, бути максимально обережними, зберегти своє життя та повернутися додому у свої родини. Щире вам дякую та низький уклін!» - зі сцени наголосив Долеско.

Завершальний гала-концерт фестивалю "Яскрава країна" вже цієї неділі в обласному музичному драмтеатрі імені Шевченка. Завдяки спонсорській підтримці на концерті зможуть також побувати діти переселенців зі сходу країни, які нині живуть в санаторії "Десна" в селі Ладинка.

PR

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини