Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 21 травня, 02:07:21

Співпраця КП «Чернігівводоканал» з GIZ: серед проєктів – реконструкція водопроводу та передача нашому КП спецавтомобіля

30.04.2024   15:22Агенцiя

На щотижневій розширеній нараді у міській раді 30 квітня обговорили питання щодо результатів співпраці комунального підприємства «Чернігівводоканал» з міжнародними партнерами, зокрема з німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Директор КП «Чернігіводоканал» Сергій Малявко повідомив, що завдяки співпраці з GIZ комунальне підприємство вже в травні отримає спеціалізований транспорт, вартістю 400 тисяч євро. Це комбінований, спеціалізований автомобіль для розчистки мереж каналізації, який використовуватиметься, зокрема, під час ліквідації аварійних ситуацій.
На початку місяця двоє фахівців чернігівського підприємства поїдуть до Німеччини, де будуть навчатися керувати цим автомобілем.
Також у рамках співпраці з GIZ фінансується реконструкція водопроводу по вулиці Квітнева та проспекту Миру від ВНС-4.  Наразі вже близько 70% запланованих робіт виконані.
– Ми вже пройшли дві важкі ділянки – дві автомобільних дороги. Наразі залишається ще невелика частина, але там дуже багато електричних і газових комунікацій, тому є деяке ускладнення. При цьому, ми йдемо з випередженням графіку й плануємо закінчити усі роботи у травні, – говорить керівник КП «Чернігіводоканал».

 
 

Пресслужба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:34

Протягом минулої доби зареєстровано 8 небезпечних подій, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 7 пожеж. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 1 особа постраждала.

На прикордонні Чернігівщини внаслідок ворожих обстрілів постраждав цивільний чоловік: поліція документує наслідки 09:27

18 травня, вдень росіяни завдали ударів по прикордонній Семенівській громаді Новгород-Сіверського району. Внаслідок атаки поранення отримав місцевий мешканець 1965 року народження. Його госпіталізували лікарі.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини жорстокого поводження з тваринами

Поліція Чернігівщини розслідує обставини жорстокого поводження з тваринами 09:25

17 травня до поліції надійшло повідомлення від 67-річного чоловіка про те, що в одному з мікрорайонів міста Чернігова кілька днів тому невідомі особи на вулиці розкидали отруту для тварин.

20 травня: цей день в Україні і світі

20 травня: цей день в Україні і світі 09:21

ДЕНЬ 817 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 817 RUSSIAN AGRESSION

Підтримка міжнародних партнерів України суттєва і лише набирає масштабу, – Володимир Кучма 11:26

Наразі Підтримка міжнародних партнерів України є дуже суттєвою. І вона набирає лише більшого масштабу. Такої думки голова Всеукраїнської асоціації громад Володимир Кучма.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини