Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 30 квітня, 05:24:11

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту!

17.04.2024   12:27Агенцiя

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Тролейбусні маршрути № 9 та №8 при русі від кінцевих зупинок "Автозавод" та "ЦУМ" скорочено до зупинки "стадіон ім. Гагаріна"

Автобуси № 10, що рухаються за тролейбусним маршрутом, при русі від кінцевої зупинки "Діагностичний центр" здійснюватимуть об'їзд перекритої ділянки, рухаючись вул. Шевченка ➡️вул. Кільцева➡️вул. Захисників України ➡️ просп. Левка Лук'яненка та далі за своїм маршрутом.

Автобуси № 33  здійснюватимуть об'їзд перекритої ділянки, рухаючись вул. Шевченка ➡️вул. Кільцева➡️вул. Захисників України ➡️ просп. Левка Лук'яненка та далі за своїми маршрутами.

Автобуси № 28  рухаючись від кінцевої зупинки "Яцево" здійснюватимуть об'їзд перекритої ділянки, звертаючи з вул. Шевченка на ➡️вул. Кільцева та далі рухатимуться вул. Захисників України ➡️ просп. Левка Лук'яненка➡️просп. Перемоги➡️ вул. Молодіжна➡️вул. Гетьмана Полуботка➡️вул. Павлова ➡️вул. Шевченка та далі за своїм маршрутом.

Автобусні Маршрути № 21, 27, 30 об'їзжатимуть перекриту ділянку звертаючи біля стадіону ім. Гагаріна на вул. Павлова та далі їхатимуть вул. Гетьмана Полуботка ➡️ вул. Молодіжна ➡️проспектом Перемоги ➡️ проспектом Левка Лук'яненка та  за своїми маршрутами в прямому та зворотному напрямку.

 

Пресслужба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Троє ветеранів з Чернігівщини перемогли у конкурсі Варто: скільки грошей їм вдасться залучити в громади 12:24

3 ветеранських бізнеси з Чернігівщини перемогли у конкурсі фінансування “Варто почати власну справу” від Українського ветеранського фонду. Переможців обирала незалежна експертна комісія.

“Музичний всесвіт Ференца Ліста” 12:19

Відомі українські піаністи Аліна Романова і Артем Ляхович 28 квітня 2024 року продемонстрували чернігівський публіці “Музичний всесвіт Ференца Ліста”.

 Наша потреба – це розвиток і відбудова, – Олена Швидка

Наша потреба – це розвиток і відбудова, – Олена Швидка 12:14

Нагальними потребами деокупованих громад є розвиток і відбудова. Так вважає сільська голова села Іванівка Чернігівської обл. Олена Швидка.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:39

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 2 пожежі та 1 випадок загибелі на водних об'єктах. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

Чернігівські поліцейські розслідують кримінальне провадження за фактом браконьєрського вилову риби під час нересту 08:52

26 квітня в Менській громаді співробітники водної поліції разом з рибоохоронним патрулем виявили рибалку, який поблизу села Миколаївка ловив рибу забороненими знаряддями – зяберними сітками.